sâmbătă , aprilie 13 2024

Cumperi echipament nou de ski sau second-hand?

Închirieri echipamente ski și snowboard

ÎNCHIRIERI ECHIPAMENTE SKI ȘI SNOWBOARD

Una din cele mai frecvente întrebări adresate instructorilor Interski de către clienți este legată de alegerea echipamentului de ski/snowboard nou sau second-hand. Din punctul nostru de vedere, un echipament la mâna a doua este o opțiune bună de luat în calcul mai ales dacă ești începător. 

Preț: echipament nou vs. echipament la mâna a doua

Cel mai mare avantaj al echipamentului second-hand îl reprezintă prețul deoarece știm cu toții cât de costisitoare pot fi sporturile de iarnă, iar ca începător poate fi dificil să ții pasul cu toate cheltuielile. De aceea, noi te sfătuim ca pentru primele tale ture pe pârtie să apelezi la închirieri echipamente ski și snowboard sau poți investi într-un echipament second-hand până când te familiarizezi cu stilul tău. Astfel, în momentul în care decizi să cumperi un echipament nou, vei știi mult mai bine ce anume îți dorești de la echipamentul tău.

Calitate și performanță 

După cum se spune, un echipament second-hand nu îți poate oferi aceleași performanțe ca unul nou, dar ai fi surprins de cât de multe oferte de echipamente în stare excelentă poți găsi pe piață. După cum spuneam, ca începător (și nu numai), poți opta pentru schiuri sau plăci de snowboard la mâna a doua oricând. Merită mai degrabă să investești într-o pereche nouă de clăpari sau boots deoarece în timp aceștia se mulează după piciorul tău, nu vei avea probleme să te jeneze, iar experiența ta va fi mult mai plăcută.

Dacă practici des sporturile de iarnă, merită într-adevăr să investești într-un echipament nou care să îndeplinească toate cerințele tale, însă dacă ajungi foarte rar pe pârtie și nu ai un nivel avansat, părerea noastră este că ar fi mai rentabil să închiriezi echipament sau să optezi pentru unul la mâna a doua. 

Închirieri echipamente Interski

La centrul nostru de închirieri din Poiana Brașov, poți testa o gamă vastă de schiuri și plăci de snowboard, de la diverse branduri de renume, pentru a te ajuta să îți formezi o idee despre cum ar trebui să fie echipamentul ideal pentru tine. Echipa noastră îți stă la dispoziție pentru orice întrebare legată de echipament și recomandări pentru ca tu să ai parte de o experiență cât mai plăcută pe pârtie. Te așteptăm la Interski!