sâmbătă , aprilie 13 2024

Top 3 avantaje pentru a cumpăra un echipament second-hand de ski/snowboard

Echipament second-hand

Echipament second-hand

Instructorii Interski primesc foarte des întrebări de la elevii lor legate de alegerea echipamentului de ski sau snowboard, dacă este mai bine să își achiziționeze un echipament nou-nouț sau să opteze pentru unul second-hand. Din punctul nostru de vedere, un echipament de ski sau snowboard second-hand își face treaba extrem de bine, iar mai ales dacă ești începător, sfatul nostru este să îți cauți un echipament la mana a doua. În cele ce urmează, vom dezbate cele 3 mari avantaje pe care le ai în momentul în care decizi să îți cumperi un echipament la mâna a doua.

Prețuri mult mai accesibile față de un echipament nou

Evident, cel mai mare avantaj îl reprezintă prețul. Sporturile de iarnă implică numeroase cheltuieli, iar mai ales pentru un începător nu este mereu simplu să ții pasul cu toate cele necesare practicării sportului. Un mare avantaj pe care un echipament la mana a doua îl aduce este prețul mult mai redus față de un echipament nou, astfel economisești câțiva bănuți în timp ce te bucuri de echipamentul mult dorit, dar la un preț mult mai mic. 

Calitatea și performanța unui echipament second-hand 

Dacă nu ești adeptul echipamentelor second-hand din diverse motive privind calitatea sau performanța de care poate da dovadă un astfel de echipament, te vom suprinde spunându-ți că există numeroase variante de schiuri, plăci de snowboard, boots sau clăpari foarte îngrijite, care nu au fost atât de des folosite și care dau dovadă în continuare de o performanță similară unui echipament nou. Desigur, ține de tine să găsești oferta cea mai avantajoasă pentru tine, dar vestea bună este că ai mereu de unde să alegi când vine vorba de echipament la mâna a doua.

Grijă față de mediul înconjurător ♻️

Prin alegerea unui echipament de ski/snowboard second-hand, practic stopezi procesul acestuia de a deveni un deșeu, acesta reintră în folosință și astfel ai un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Mai bine spus, în timp ce economisești o sumă destul de serioasă din bugetul tău, devii și responsabil față de natură 🌳

Alege echipament second-hand

Avantajele sunt numeroase când vine vorba de echipamentul second-hand indiferent de nivelul și stilul tău, iar oferta de schiuri, plăci de snowboard, boots sau clăpari second-hand este extrem de variată. Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea echipamentelor second-hand, nu ezita să treci pe la centrul nostru de închirieri echipamente Interski unde echipa noastră te poate ajuta cu sfaturi utile pentru a face alegerea corectă.

Check Also

Echipament de snowboard

Tot ce trebuie să știi despre echipamentul de snowboard

Când vine vorba de alegerea echipamentului tău de snowboard, sunt câteva aspecte de care trebuie să ții cont pentru ca experiența ta pe pârtie să fie cât mai plăcută. Fie că vrei să închiriezi echipamentul sau te pregătești să faci o investiție serioasă într-un echipament de snowboard, trebuie să ai în vedere anumite aspecte.