marți , iunie 25 2024

Poiana Brașov

Cumperi echipament nou de ski sau second-hand?

Închirieri echipamente ski și snowboard

Una din cele mai frecvente întrebări adresate instructorilor Interski de către clienți este legată de alegerea echipamentului de ski/snowboard nou sau second-hand. Din punctul nostru de vedere, un echipament la mâna a doua este o opțiune bună de luat în calcul mai ales dacă ești începător.

Citește mai mult »

Reguli de respectat la instalațiile de transport pe cablu

Reguli de prevenție și siguranță

Pentru a avea o experiență cât mai plăcută și lipsită de accidentări pe pârtiile din Poiana Brașov, atât schiorii cât și boarderii trebuie să respecte câteva reguli de prevenție și siguranță. Pe lângă regulile de care ar trebui să ții cont pe tot parcursul coborârilor tale pe pârtie, există și câteva reguli privind folosirea instalațiilor de transport pe cablu (telecabină, gondolă, telescaun, teleski).

Citește mai mult »

Ce include un ski service complet?

Suntem de părere că echipamentul de ski și snowboard ar trebui servisat cel puțin o dată pe sezon. De ce spunem asta? Și ce anume înseamnă mai exact un ski service complet? În cele ce urmează vom parcurge etapele unui ski service de calitate.

Citește mai mult »

Top 3 avantaje pentru a cumpăra un echipament second-hand de ski/snowboard

Echipament second-hand

Instructorii Interski primesc foarte des întrebări de la elevii lor legate de alegerea echipamentului de ski sau snowboard, dacă este mai bine să își achiziționeze un echipament nou-nouț sau să opteze pentru unul second-hand. Din punctul nostru de vedere, un echipament de ski sau snowboard second-hand își face treaba extrem de bine, iar mai ales dacă ești începător, sfatul nostru este să îți cauți un echipament second-hand.

Citește mai mult »