Str. Drumul Sulinar Nr. 1 Poiana Brasov

Valorile noastre

Valorile noastre ne reprezintă, în primul rând, și ne dictează direcția. Ele sunt esența identității noastre, de aceea le urmăm zi de zi, atât în relația cu clienții, cu monitorii, cu școala de ski sau cu centrul de închirieri.

star

Flexiblitate

star

Corectitudine

star

Promptitudine

star

Claritate

star

Pasiune

Viziune:

Viziunea Interski este de a face schiatul și snowboard-ul accesibile unui public cât mai larg.

Misiune:

Misiunea școlii Interski este de veni în întâmpinarea publicului spre a oferi cel mai mic preț al cursurilor de ski și snowboard din Poiana Brașov la o calitate superioară.

Poiana braȘov
Echipa interski România

Ne-am făcut intrarea în poiana Brașov în anul 2012 cu o singură dorință majoră: de a oferi cel mai bun raport calitate-preț din stațiune. Astfel, am devenit rapid cunoscuți și căutați pe partea de închirieri. Ulterior, datorită echipei noastre, am ajuns să fim foarte apreciați și pe partea de ski service. Am ajuns la un număr de 3000 de echipamente reparate pe an în Poiana Brașov.

Într-un mod firesc, pentru a ne continua activitatea, am ales să înființăm școala de ski și snowboard. Cu aceleași valori în minte, am ales să facem aceste sporturi cât mai accesibile publicului larg. Indiferent însă de prețul avantajos pe care îl oferim, punem mereu accent pe calitate. Instructorii și monitorii noștri de ski sunt autorizați, dețin toate atestările necesare și sunt evaluați periodic. Toate acestea pentru a acoperi o paletă cât mai mare de nevoi și dorințe. Venim în întâmpinarea clienților cu prețuri începând de la 70 de lei pe oră!

Închirieri Echipamente Snowboard

FĂ CUNOȘTINȚĂ cu
Echipa

Aleasă cu grijă, echipa școlii de ski te va ajuta să progresezi eficient și plăcut într-un timp scurt. Cum așa? Pe lângă pasiunea pt ski și snowboard, această performanță se datorează atestărilor obținute de către instructori și a sistemului de feedback continuu, din partea fiecărui client.

VLAD BIBEA
INSTRUCTOR SKI
VÂRSTA: 25 ani
ANITA COJOCARU
INSTRUCTOR SKI
VÂRSTA: 24 ani
VLAD CORNEA
INSTRUCTOR SKI
VÂRSTA: 26 ani
ALEXANDRU DRĂGHICI
INSTRUCTOR SKI
VÂRSTA: 32 ani
VLAD BÂRSAN
INSTRUCTOR SKI
VÂRSTA: 26 ani
SERGIU BUZA
INSTRUCTOR SKI
VÂRSTA: 27 ani
CĂLIN
INSTRUCTOR SKI
VÂRSTA: 49 ani
ANDREI GÎRTOFAN
INSTRUCTOR SKI
VÂRSTA: 23 ani
LUIGI LUNGU
INSTRUCTOR SKI
VÂRSTA: 25 ani

Contactează-ne cu încredere! Echipa noastră îți stă la dispoziție cu informații, suport și profesionalism!

Call Now Button